Hodnocení obchodu

4,9 428 hodnocení
5
385x
4
33x
3
4x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.4.2019
OK
SF Avatar autora 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 12.4.2019
+ Profesionální přístup k zákazníkovi, i když jsem zboží jakožto nevhodné nakonec vrátil.
+ Vyřídili za mě reklamaci (menší odření laku na nosiči kol při přepravě dopravní společností).
+ Rychlá a bezproblémová komunikace - výborné.
+ kompletní popis zboží v e-shopu, přehlednost.

SF Avatar autora 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 8.4.2019
výborná komunikace
SF Avatar autora 28.4.2019
Moc děkuji za Váš názor na náš obchod
Avatar autora | 4.4.2019
+ perfektní komunikace, rychlost

SF Avatar autora 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 23.3.2019
+ Rychlé vyřízení a dodání zboží

SF Avatar autora 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 19.3.2019
Pevný obal na rakev :)
SF Avatar autora 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 18.3.2019
+ rychlost

SF Avatar autora 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 5.3.2019
+ Paní mi zavolala a zjišťovala, zda jsem spokojen
- Zboží jsem koupil, a od té chvíle mi vyskakuje reklama na toto zboží. Druhé stejné už kupovat nebudu, to je snad logické. Tvůrci reklamy jsou asi na hlavu padlí.
- Tak si tam dejte nějaký automat, kde prodejce odškrtne - tento zákazník už toto zboží koupil, tak mu ho už nenabízet. Když nabízet, tak jiné zboží.

Avatar autora 17.7.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 5.3.2019
Naprosto úžasná komunikace. Doporučuji !!!!
Avatar autora 17.7.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 25.2.2019
vše OK
Avatar autora 17.7.2019
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz
Avatar autora | 24.2.2019
+ Rychlé dodání.

Avatar autora 17.7.2019
Děkuji za Váš nákup i kladnou recenzi www.pro-auta.cz
Avatar autora | 19.2.2019
+ rychlost, online komunikace, ochota...

Avatar autora 17.7.2019
Velice děkuji za vaší recenzi a kladné hodnocení Fejtková
Avatar autora | 17.2.2019
Byl jsem spokojen.
Avatar autora 17.7.2019
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz
Avatar autora | 16.2.2019
+ Rychlé dodání
+ Příznivé ceny
- Poplatky za téměř všechny typy plateb

SF Avatar autora 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 14.2.2019
Na 1
Avatar autora 17.7.2019
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz
Avatar autora | 10.2.2019
Perfektní servis.
Avatar autora 17.7.2019
Děkujeme za Váš nákup a pokud budete opět něco potřebovat můžete se na nás obrátit
JM Avatar autora | 9.2.2019
Velice, okamžitá domluva a doslova do pár hodin jsem měl zboží v rukou.
SF Avatar autora 9.2.2019
Děkuji za Vaše kladné hodnocení
Avatar autora | 7.2.2019
+ Rychlost od objednání

Avatar autora 17.7.2019
Děkujeme za objednávku a kladnou recenzi
Avatar autora | 7.2.2019
+ RYCHLOST,SPOLEHLIVOST,OCHOTA POMOCI A PORADIT

Avatar autora 17.7.2019
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz
Avatar autora | 5.2.2019
+ Velmi dobrá komunikace, rychlost a spolehlivost doručení, všem tohoto prodejce doporučuji.

Avatar autora 17.7.2019
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz