Hodnocení obchodu

4,8 383 hodnocení
5
342x
4
32x
3
3x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
MM Avatar autora | 9.12.2018
Dal by som desať hviezdičiek, keby sa dalo.. Mimoriadne ústretové jednanie. Kupoval som nosič na bicykle. Pani Fejtková nemala problém ísť do skladu a zmerať rozhodujúci rozmer, ktorý nebolo možné nikde na internete zistiť. Ochota, aká sa bežne nevidí! Dodanie rýchle cez Toptrans. Poctivo zabalené. Veľmi pekne ďakujem za všetko! Rád znova nakúpim.
SF Avatar autora 9.12.2018
Moc děkuji a budu ráda pokud opět budete něco potřebovat, že se na nás opět obrátite.
PT Avatar autora | 23.11.2018
Dobrý den, jsem velmi rád, že jsem našel jeden z nejlepších e-commerců za poslední 3 roky. Vyřídit objednávku za méně než 24h, je na pět hvězdiček. No a určitě to bude velkou zásluhou paní Fejtkové, která vyřešila mou žádost na 110%. BRAVO ! Zdravím Vás všechny a přidám: veselé Vánoce a vše nejlepší do roku 2019.
SF Avatar autora 9.12.2018
Moc si vážím té to recenze, je to velka odměna za mou práci. Vám také krásné svatky.
LK Avatar autora | 12.11.2018
SF Avatar autora 14.11.2018
Velmi děkuji za Vaší recenzi a pokud budete opět něco potřebovat jsem Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
RK Avatar autora | 7.11.2018
Velká spokojenost - super komunikace, zboží doručeno v naprostém pořádku. Děkuji !
SF Avatar autora 14.11.2018
Velmi děkuji za Vaší recenzi a pokud budete opět něco potřebovat jsem Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
VL Avatar autora | 7.11.2018
Vše v pořádku.
SF Avatar autora 14.11.2018
Velmi děkuji za Vaší recenzi a pokud budete opět něco potřebovat jsem Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
JK Avatar autora | 6.11.2018
Rychlost, výborná komunikace, ochota, vstřícnost k zákazníkovi, přehledný e-shop, celkově příjemné nakupování.
SF Avatar autora 14.11.2018
Velmi děkuji za Vaší recenzi a pokud budete opět něco potřebovat jsem Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
LH Avatar autora | 31.10.2018
SF Avatar autora 6.11.2018
Děkujeme za Vaší objednávku i kladné hodnocení www.pro-auta.cz
MS Avatar autora | 26.10.2018
Super cena, dobrá komunikace.
SF Avatar autora 6.11.2018
Děkujeme za vaší objednávku i zpětnou kladnou recenzi www.pro-auta.cz
PJ Avatar autora | 23.10.2018
Dobrá cena, levná doprava, rychle doručeno. Naprostá spokojenost.
SF Avatar autora 6.11.2018
Děkujeme za vaší objednávku i zpětnou kladnou recenzi www.pro-auta.cz
Avatar autora | 19.10.2018
Super cena výkon
SF Avatar autora 6.11.2018
Moc děkuji za Váš nákup i za Vaší recenzi, jsem Vám opět k dispozici www.pro-auta.cz
PT Avatar autora | 16.10.2018
SF Avatar autora 6.11.2018
Velmi děkuji za Vaší recenzi a pokud budete opět něco potřebovat jsem Vám plně k dispozici fejtková
ZS Avatar autora | 15.10.2018
Spokojenost ,dodání i autobaterie zatím v pohodě.Děkuji
SF Avatar autora 6.11.2018
Moc děkuji za Váš nákup i za Vaší recenzi, jsem Vám opět k dispozici www.pro-auta.cz
T Avatar autora | 14.10.2018
SF Avatar autora 6.11.2018
Velmi děkuji za Vaší recenzi a pokud budete opět něco potřebovat jsem Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
ZS Avatar autora | 11.10.2018
Jsem velice spokojen s rychlostí vyřízení a super komunikací.
SF Avatar autora 6.11.2018
Moc děkuji za Váš nákup i za Vaší recenzi, jsem Vám opět k dispozici www.pro-auta.cz
IN Avatar autora | 4.10.2018
Veliká spokojenost.???????????? Doporučuji všem..co mají rádi rychlé vyřízení objednávky.
SF Avatar autora 5.10.2018
Moc děkuji za Váš nákup i za Vaší recenzi, jsem Vám opět k dispozici Fejtková
MH Avatar autora | 24.9.2018
SF Avatar autora 1.10.2018
Děkuji za Vaší objednávku i za Vaše kladné hodnocení, Fejtková
MM Avatar autora | 14.9.2018
Rychlé, super komunikace.
SF Avatar autora 17.9.2018
Děkujeme za vaší objednávku i zpětnou kladnou recenzi www.pro-auta.cz
PH Avatar autora | 10.9.2018
Vše v pohodě, objednal jsem v neděli, hned v pondělí sjednotili zámky, zavolali že předávají dopravci. Tam se to trochu seklo a nosiče přišly ve čtvrtek, takže spokojenost..
SF Avatar autora 12.9.2018
Velmi děkuji za Vaší recenzi a pokud budete opět něco potřebovat jsem Vám plně k dispozici fejtková
DP Avatar autora | 7.9.2018
Vše v pohodě...
SF Avatar autora 12.9.2018
Velmi děkuji za Vaší recenzi a pokud budete opět něco potřebovat jsem Vám plně k dispozici fejtková
MM Avatar autora | 1.9.2018
Luxus
SF Avatar autora 3.9.2018
Děkuji za Vaše hodnocená a jsme kdykoli připraveni Vám opět pomoci při Vaší objednávce Fejtková