Hodnocení obchodu

4,9 434 hodnocení
5
391x
4
33x
3
4x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora Jiří Holubec | 5.3.2021
Vše OK. Rychlé vyřízení objednávky.
PF Avatar autora Pavel Fejtek (Administrátor) 11.3.2021
Děkujeme za Váš nákup i kladné hodnocení
ML Avatar autora Miloš Lederer | 25.6.2020
Děkuji za příjemné osobní jednání s paní Fejtkovou a také za rychlé a perfektní vyřízení objednávky, druhý den od objednávky jsem zboží v pořádku převzal i s dárkem. Jsem velmi spokojen. Děkuji.
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 21.8.2020
Velmi děkuji za vaší recenzi na náš obchod Fejtková
D Avatar autora Dvořák | 15.4.2020
Velice vstřícné jednání, rychlá rada přes chat, v úterý nosič kol objednán, ve středu odeslán, dnes se spokojeností převzat???? zboží dorazilo v pořádku ???? obchod můžu vřele doporučit ????
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 25.4.2020
Děkuji za Vaší recenzi
M Avatar autora Martin P | 14.4.2020
Objednávka i drobná reklamace byly vyřízeny velmi rychle. Uznání chyby a její vyřešení proběhlo tak vstřícně a jednoduše, že jsem jako zákazník snad ještě spokojenější, než kdyby k ní nedošlo.
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 14.4.2020
Děkuji za Vaše hodnocení
M Avatar autora Milan | 2.11.2019
Spokojen s jednáním
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 12.12.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
MS Avatar autora Michal Stránský | 8.8.2019
Naprostá spokojenost, potřeboval jsem rychle vyřešit nákup nosiče, a přes live chat mi paní Fejková nejne dokázala najít řešení, ale ještě pomohla s opravami v objednávce.. takže vše proběhlo nakonec velmi plynule.. moc díky.. velká spokojenost
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 23.10.2019
Děkuji jak za Váš nákup tak i kladnou recenzi
Avatar autora | 14.4.2019
OK
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 12.4.2019
+ Profesionální přístup k zákazníkovi, i když jsem zboží jakožto nevhodné nakonec vrátil.
+ Vyřídili za mě reklamaci (menší odření laku na nosiči kol při přepravě dopravní společností).
+ Rychlá a bezproblémová komunikace - výborné.
+ kompletní popis zboží v e-shopu, přehlednost.

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 8.4.2019
výborná komunikace
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Moc děkuji za Váš názor na náš obchod
Avatar autora | 4.4.2019
+ perfektní komunikace, rychlost

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 23.3.2019
+ Rychlé vyřízení a dodání zboží

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 19.3.2019
Pevný obal na rakev :)
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 18.3.2019
+ rychlost

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 5.3.2019
+ Paní mi zavolala a zjišťovala, zda jsem spokojen
- Zboží jsem koupil, a od té chvíle mi vyskakuje reklama na toto zboží. Druhé stejné už kupovat nebudu, to je snad logické. Tvůrci reklamy jsou asi na hlavu padlí.
- Tak si tam dejte nějaký automat, kde prodejce odškrtne - tento zákazník už toto zboží koupil, tak mu ho už nenabízet. Když nabízet, tak jiné zboží.

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2022
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 5.3.2019
Naprosto úžasná komunikace. Doporučuji !!!!
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2022
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 25.2.2019
vše OK
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2022
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz
Avatar autora | 24.2.2019
+ Rychlé dodání.

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2022
Děkuji za Váš nákup i kladnou recenzi www.pro-auta.cz
Avatar autora | 19.2.2019
+ rychlost, online komunikace, ochota...

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2022
Velice děkuji za vaší recenzi a kladné hodnocení Fejtková
Avatar autora | 17.2.2019
Byl jsem spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2022
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz
Avatar autora | 16.2.2019
+ Rychlé dodání
+ Příznivé ceny
- Poplatky za téměř všechny typy plateb

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení