Hodnocení obchodu

4,9 433 hodnocení
5
390x
4
33x
3
4x
2
3x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
ML Avatar autora Miloš Lederer | 25.6.2020
Děkuji za příjemné osobní jednání s paní Fejtkovou a také za rychlé a perfektní vyřízení objednávky, druhý den od objednávky jsem zboží v pořádku převzal i s dárkem. Jsem velmi spokojen. Děkuji.
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 21.8.2020
Velmi děkuji za vaší recenzi na náš obchod Fejtková
D Avatar autora Dvořák | 15.4.2020
Velice vstřícné jednání, rychlá rada přes chat, v úterý nosič kol objednán, ve středu odeslán, dnes se spokojeností převzat???? zboží dorazilo v pořádku ???? obchod můžu vřele doporučit ????
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 25.4.2020
Děkuji za Vaší recenzi
M Avatar autora Martin P | 14.4.2020
Objednávka i drobná reklamace byly vyřízeny velmi rychle. Uznání chyby a její vyřešení proběhlo tak vstřícně a jednoduše, že jsem jako zákazník snad ještě spokojenější, než kdyby k ní nedošlo.
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 14.4.2020
Děkuji za Vaše hodnocení
M Avatar autora Milan | 2.11.2019
Spokojen s jednáním
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 12.12.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
MS Avatar autora Michal Stránský | 8.8.2019
Naprostá spokojenost, potřeboval jsem rychle vyřešit nákup nosiče, a přes live chat mi paní Fejková nejne dokázala najít řešení, ale ještě pomohla s opravami v objednávce.. takže vše proběhlo nakonec velmi plynule.. moc díky.. velká spokojenost
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 23.10.2019
Děkuji jak za Váš nákup tak i kladnou recenzi
Avatar autora | 14.4.2019
OK
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 12.4.2019
+ Profesionální přístup k zákazníkovi, i když jsem zboží jakožto nevhodné nakonec vrátil.
+ Vyřídili za mě reklamaci (menší odření laku na nosiči kol při přepravě dopravní společností).
+ Rychlá a bezproblémová komunikace - výborné.
+ kompletní popis zboží v e-shopu, přehlednost.

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 8.4.2019
výborná komunikace
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Moc děkuji za Váš názor na náš obchod
Avatar autora | 4.4.2019
+ perfektní komunikace, rychlost

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 23.3.2019
+ Rychlé vyřízení a dodání zboží

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 19.3.2019
Pevný obal na rakev :)
SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 18.3.2019
+ rychlost

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 5.3.2019
+ Paní mi zavolala a zjišťovala, zda jsem spokojen
- Zboží jsem koupil, a od té chvíle mi vyskakuje reklama na toto zboží. Druhé stejné už kupovat nebudu, to je snad logické. Tvůrci reklamy jsou asi na hlavu padlí.
- Tak si tam dejte nějaký automat, kde prodejce odškrtne - tento zákazník už toto zboží koupil, tak mu ho už nenabízet. Když nabízet, tak jiné zboží.

Avatar autora (Administrátor) 27.11.2020
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 5.3.2019
Naprosto úžasná komunikace. Doporučuji !!!!
Avatar autora (Administrátor) 27.11.2020
Velice si Vážíme spokojeného zákazníka a pokud budete opět něco potřebovat jsme Vám plně k dispozici www.pro-auta.cz
Avatar autora | 25.2.2019
vše OK
Avatar autora (Administrátor) 27.11.2020
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz
Avatar autora | 24.2.2019
+ Rychlé dodání.

Avatar autora (Administrátor) 27.11.2020
Děkuji za Váš nákup i kladnou recenzi www.pro-auta.cz
Avatar autora | 19.2.2019
+ rychlost, online komunikace, ochota...

Avatar autora (Administrátor) 27.11.2020
Velice děkuji za vaší recenzi a kladné hodnocení Fejtková
Avatar autora | 17.2.2019
Byl jsem spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 27.11.2020
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz
Avatar autora | 16.2.2019
+ Rychlé dodání
+ Příznivé ceny
- Poplatky za téměř všechny typy plateb

SF Avatar autora Soňa Fejtková (Administrátor) 28.4.2019
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora | 14.2.2019
Na 1
Avatar autora (Administrátor) 27.11.2020
Děkuji za Vaše hodnocení, spokojený zákazník je pro nás velká odměna www.pro-auta.cz